RO456

Leeftijd: 
9 tot 11 jaar

De RO456'ers zitten halfweg hun carrière op de lagere school en zijn niet langer de jongste leden van KSA. Het is een enthousiaste bende die geregeld al echt samen kan spelen. De spelletjes worden al wat complexer. Lang stilzitten is niet aan hen besteed, in onze jeugdbeweging kunnen ze bewegen en willen vanalles uitproberen wat thuis niet kan.

Dit jaar staan Lien, Astrid & Timo klaar voor deze leuke groep. Astrid & Timo zijn 2 nieuwe leiding die heel graag onze leidingsploeg helpen versterken. Aarzel niet om hun aan te spreken bij vragen!

                                  Hallo allemaal!

Mijn naam is Lien en dit jaar geef ik mijn 4de jaar leiding aan RO456! Ik ben 20 jaar & ik zit al 15 jaar in de KSA. Ik speel dus al heel lang superleuke spelletjes en dat gaan we dit jaar opnieuw doen! Buiten de KSA speel ik nog toneel en sommige kinderen kennen mij ook van het speelplein. Ik studeer voor kiné en zit in mijn 2de bachelor. KSA is voor mij mijn grote uitlaatklep dus ook dit jaar gaan we er een feestje van maken. Hopelijk zien we elkaar nog veel!

                                   Dikke kus

Hallo iedereen!

Ik ben astrid en ik ben 18 jaar. Voor mij is dit mijn eerste jaartje bij de KSA en ik geef leiding aan de RO456. Misschien ken je mij al van bij Kazou waar ik al 2 jaar moni ben. Dit jaar begin ik ook aan mij bachelor opleiding om leerkracht te worden in het lager onderwijs. Ik verzin en speel graag de zotste spelletjes, dus ik kijk al uit naar een leuk KSA-jaar!

Groetjes

Hey! 

Mijn naal is Timo en ik ben 21 jaar. Al sinds mijn 5jaar ben ik lid van KSA Lokeren. Ondertussen help ik ook af en toe tijdens evenementen van KSA Oost-Vlaanderen. Na vier jaar leiding te zijn bij KSA Lokeren is het tijd om eens iets "nieuws" te proberen en daarom zal ik dit jaar leiding zijn van RO456. Ik kijk er enorm naar uit om iedereen te leren kennen en om elke week superleuke activiteitente maken. Tot snel op de KSA!