JIM

Leeftijd: 
11 tot 13 jaar

De leden van 11 tot 13 jaar heten in onze meisjes KSA - groep de Jimmers. Ze zijn stilaan 'groot' geworden en mogen de echte wereld gaan verkennen. Ze gebruiken de vrijheid die ze genieten als pubers om op avontuur te trekken. Ook in KSA kunnen ze met vanalles gaan experimenteren. Deze groep avonturiers is al redelijk zelfstandig geworden in al wat ze doen. Aangezien  Jimmers volop zichzelf aan het ontdekken zijn, leidt dit geregeld eens tot kleine crisissen waar de leidster als moderator nodig is. De activiteiten worden al heel wat avontuurlijker en de vriendengroep heel wat hechter.

Hey allemaal,
Ik ben Sara en ben 21 jaar.
Ik heb mijn bachelor orthopedagogie behaald. Dit jaar ga ik een schakeljaar doen met als doel een master te behalen in de klinische orthopedagogiek en disability.
Ik geef atletiektraining en sport zelf ook graag! Dit is mijn 5de jaar leiding, maar de eerste keer aan de JIM.
Mijn afgelopen jaren in de ksa waren fantastisch, dus ik kijk er naar uit om dit jaar weer de gekste avonturen te beleven!
Ik heb er alvast super veel zin in!!

X Sara

Hey lieve roodkapkes,
Wellicht kennen jullie mij allemaal wel al maar laat ik mijzelf toch nog even voorstellen! Ik ben Lauren, ik ben 24 jaar en dit is mijn 5e jaar als leiding! Ik sta te popelen om terug aan een nieuw KSA jaar te beginnen! Ik geef dit jaar leiding aan de JIM en ben klaar om er samen een geweldig en onvergetelijk jaar van te maken!
Lieve jimmers, zijn jullie er klaar voor? 🤗

Dikke knuffel,
Lauren 💙♥️

Hey lieve jimmers,
Mijn naam is Anne-Sophie en dit jaar word ik 17.
Na 12 zotte jaren als lid in onze KSA, wordt dit het eerste jaar dat ik leiding zal geven.
Ik vind het best spannend, maar ik heb er al super veel zin in en ik ben er zeker van dat dit samen met jullie een topjaar vol mooie herinneringen zal worden!
Veel knuffels en kusjes
Anne-Sophie xxx