RO3123

Leeftijd: 
5 tot 8 jaar

De jongste meisjes van onze beweging noemen we de RO312, dit zijn roodkapjes van het 3e kleuterklasje, 1e en 2e leerjaar. KSA betekent voor hen spelen, spelen en nog eens spelen. Ze kunnen zich op elke activiteit verwonderen over de nieuwe ervaringen die ze opdoen. Hun levendige fantasie zorgt ervoor dat ze op reis kunnen naar eender waar, met eender wie, om eender welk probleem op te lossen. Onze leidsters zijn tijdens deze reizen hun troost en toeverlaat. 

Dit jaar staan Caitlyn & Heleen klaar voor onze kleinste roodkapjes. Voor al hun vragen kan je bij hun terecht!

Hey meisjes,

Ik ben Caitlyn, ik ben 17 jaar en dit is mijn tweede jaar leiding! Ik zit al 11 jaar bij de KSA en heb in al die jaren zoveel leuke dingen gedaan! Ik ga samen met Heleen ervoor zorgen dat ook jullie super veel leuke spelletjes spelen en nieuwe avonturen beleven, dus bereidt jullie maar voor op een fantastische tijd! Hopelijk zie ik jullie snel! xx

Hallo, ik ben Heleen.

Ik zit al 13 jaar in de KSA en dit is mijn derde jaar dat ik leiding ben. Ik sta dit jaar als leiding bij de RO3123 wat voor mij de eerste keer is, maar ik kijk er zeker naar uit! Ik sta niet alleen als leiding bij de KSA, maar ik ben ook al twee jaar moni op het speelplein Wasp in Waasmunster. Vorig schooljaar ben ik afgestudeerd op OLVP en dit jaar begin ik aan mijn studies voor leekracht lager onderwijs.

Ik heb al heel veel zin in dit jaar en we gaan er op de KSA sowieso een topjaar van maken!!