RO312

Leeftijd: 
5 tot 7 jaar

De jongste meisjes van onze beweging noemen we de RO312, dit zijn roodkapjes van het 3e kleuterklasje, 1e en 2e leerjaar. KSA betekent voor hen spelen, spelen en nog eens spelen. Ze kunnen zich op elke activiteit verwonderen over de nieuwe ervaringen die ze opdoen. Hun levendige fantasie zorgt ervoor dat ze op reis kunnen naar eender waar, met eender wie, om eender welk probleem op te lossen. Onze leidsters zijn tijdens deze reizen hun troost en toeverlaat. 

Dit jaar staan Astrid, Fiebe & Lore klaar voor onze kleinste roodkapkes. Voor al jullie vragen kan je bij hun terecht!

Dag lieve vrienden, ik ben Astrid!
Ik ben 22 jaar en dit is mijn 5e jaar bij de KSA en mijn tweede jaar als groepsleiding.
In de vakanties vind je mij ook altijd terug op kazoukampjes.

Ik studeer maatschappelijk werk en start nu aan mijn laatste jaar.

Hopelijk hebben jullie even veel zin in het nieuwe jaar als ik. Als jullie het toch wat spannend vinden of vragen hebben kunnen jullie altijd bij mij en de andere leiding terecht.

Kusjes
Astrid

Hey hey,
Ik ben fiebe en ben 16 jaar. Ik studeer fotografie en ik hou me vooral bezig met foto’s trekken en KSA natuurlijk. Ik zit nu al 12 jaar in de ksa en dit is mijn eerste jaar leiding.
Ik kijk dubbel en dik uit naar dit jaar!
Kusjes,
Fiebe

 
 
Heyy , ik ben Lore en ga nu mijn eerste jaar leiding geven aan de RO312. Ik ben 17 jaar en ik studeer gezondheid en welzijnswetenschappen. Hierbij heb ik al stage gelopen in een basisschool, dus ik heb al een beetje ervaring met kinderen. Ik zit zelf al vanaf mijn 6 jaar in de ksa. En ik vind het heel tof dat ik dit jaar zelf leiding mag geven. In kijk er heel hard naar uit!