RO345

Leeftijd: 
8 tot 10 jaar

De RO345'ers zitten halfweg hun carrière op de lagere school en zijn niet langer de jongste leden van KSA. Het is een enthousiaste bende die geregeld al echt samen kan spelen. De spelletjes worden al wat complexer. Lang stilzitten is niet aan hen besteed, in onze jeugdbeweging kunnen ze bewegen en willen vanalles uitproberen wat thuis niet kan.

Dit jaar staan Annelies, Stien & Emily klaar voor deze leuke groep. Aarzel niet om hun aan te spreken bij vragen!

Dag lieve RO345,
Ik ben Annelies en dit is mijn 3de jaar leiding bij de ksa. Ik zit nu in mijn laatste jaar thuis en bejaardenzorg. Ik hoop dat jullie er even veel (of zelfs meer) zin hebben als mij. Dit jaar word fantastisch dat beloof ik. Wij de leiding van de RO345 zien jullie graag dit jaar terug. 🙂

Hey lieve roodkapjes,
Ik zal even beginnen met mezelf voor te stellen. Ik ben Stien en ik ben 16 jaar oud. Na 10 mooie jaren als lid, ben ik dit jaar voor het eerst leiding. Ik zit nu in het 6e middelbaar en studeer Wetenschappen-Wiskunde. Mijn hobbies zijn piano, dansen en natuurlijk KSA.
Ik heb al superveel zin in het jaar! Ik kan niet wachten om met jullie de gekste avonturen te beleven! Tot snel! Xx Stien


Hey lieve Roodkapjes
Ik ben Emily, 17 jaar oud en ga nu aan mijn 10e jaar Ksa starten! Dit is mijn eerste jaar als leiding en ik heb er super veel zin in!!
We gaan er een ongelofelijk leuk jaar van maken
Veel kusjes
Emily ❤️