SIM

Leeftijd: 
14 tot 16 jaar

KSA wordt voor de Simmers een ontmoetingsplaats met vrienden. Ze willen soms eens stilzitten om wat gezellig te babbelen, maar trekken er even graag samen op uit om de meest uiteenlopende stunts te beleven. De leidsters zetten activiteiten op die een uitdaging vormen voor de leden en hen uitnodigen om samen te werken om hun doel te bereiken. Er wordt al heel wat verantwoordelijkheid doorgespeeld naar de leden en de groep mag geregeld zelf één en ander organiseren. In KSA mogen ze zichzelf zijn, los van de doordeweekse verplichtingen en verwachtingen.

Yana & Dorien proberen dit jaar de simmers een fantastische tijd te bezorgen!

Hallo allemaal!

Ik ben Yana en ik ben 17 jaar (in september 18 haha 😉). Na mijn eerste jaar bij de RO312 ben ik helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur bij de SIM.

Naast de KSA vind je mij in de zomer als moni bij Activak. En daarbovenop start ik dit jaar met de opleiding sociaal werk, spannend!!

Met ondertussen al 11 jaar KSA’er op de teller, zit ik met een hoop nieuwe ideeën om er samen met jullie een memorabel jaar van te maken! Ik hoop dat jullie gaan genieten van boordevol toffe momenten en dat we samen mooie herinneringen kunnen maken die we voor altijd zullen koesteren.

Simmers, zijn jullie er klaar voor?
Okay, dan vliegen we er in!!!

Knuffel,
Yana!

 

Hoi, hoi! Ik ben Dorien en ik ben 20 jaar. Dit is mijn 4de jaar leiding bij de KSA en dit jaar geef ik leiding aan de SIM. Naast de KSA kan je mij vinden als moni bij Kazou of op het speelpein. Ik zit ondertussen ook al in mijn 3de jaar organisatie en management. Na de voorbije drie jaar bij de kleinste groepen te staan, ben ik helemaal klaar voor dit nieuwe avontuur. Yana en ik staan al te poppelen om er een onvergetelijk jaar van te maken! Dus liefste simmers zet jullie maar al schrap! Tot snel!! Dikke knuffel, Dorien x