WIJ GAAN VERBOUWEN!

Wellicht hebben jullie het nieuws al gehoord... Schreeuw het van de daken want KSA DE ROODKAPKES GAAT VERBOUWEN!

Onze, toch wel, verouderde lokalen zijn na vele jaren trouwe dienst nu echt wel aan een serieuze opknapbeurt toe. Samen met de gemeente Waasmunster, zullen de roodkapkes dit jaar een jaar vol verbouwingen tegemoet gaan. Deze verbouwingen betekenen voor onze KSA een grote stap, iets waar wij samen al heel lang naartoe streven.

De eerste stappen zijn nu reeds gezet, maar er staat nog heel wat op de planning. Wij zijn daarom dan ook ten alle tijden op zoek naar helpende handen. Werk jij in een sector die zich zoal bezighoudt met verbouwingen, en denk jij dat jij ons kan helpen? Of ben jij misschien een handige Harry of simpelweg een geïnteresseerd en geëngageerd iemand die ons graag helpt waar mogelijk tijdens onze verbouwingen? Vele handen maken licht werk, dus neem zeker eens contact op met ons!

Zoals velen van jullie wellicht weten, kosten verbouwingen heel wat geld. Hoewel een groot deel van onze nieuwe lokalen gefinancierd zal worden door de gemeente Waasmunter, moeten wij als KSA toch nog een eigen bijdrage leveren om de lokalen te bereiken waar wij reeds zo lang naar verlangen. Helaas groeien de centjes bij ons niet zomaar aan de bomen, en doen wij dus beroep op een aantal geldacties om ons spaarboekje voor de verbouwingen wat te spijzen.

Onze eerste geldactie is ondertussen al gelanceerd. Om de geboorte van onze nieuwe lokalen te vieren, staat er een geboortelijst ter beschikking om onze lokalen nieuw leven in te blazen! Klik hier om een kijkje te nemen naar onze geboortelijst, en voel je vrij om een centje bij te dragen.

Ook gedurende het werkjaar organiseren wij een aantal evenementen, die dit jaar eenmalig in functie zullen staan van onze nieuwe lokalen:

Zaterdag 19 november organiseren wij onze jaarlijkse wafelbak, op deze dag vinden jullie onze roodkapkes in de straten van Waasmunster met heerlijke, verse wafels! Vind ons aan jullie voordeur, in de straten van Waasmunster, of bestel gerust op voorhand (een) pakje(s) wafels om op te halen.

Zaterdag 4 maart verwachten wij alle 18+'ers in de polyvalente zaal van de Meermin Waasmunster voor onze jaarlijkse fuif, BACK IN TIME! Haal je dansbenen boven, en draag jouw steentje bij aan onze verbouwingen door een drankje en een dansje op onze fuif.

Zaterdag 22 april zijn alle familieleden en vrienden van onze roodkapkes welkom op onze tapasavond. Ken jij één van onze roodkapkes, dan ben jij meer dan welkom om te komen genieten van een optreden en heerlijke tapasplanken!

Houd zeker onze sociale media (Facebook, Instagram en onze website) in de gaten, voor de acties die wij nog lanceren! Meer info hierover volgt.

Wij willen alvast alle geïnteresseerden, helpende handen en iedereen die een centje bijdraagt bedanken voor de bijdrage die jullie leveren aan onze lokalen!!